STR8 te provoaca: #SprayYourTruth

      Cu toate ca pana acum am abordat in proportie de 90% doar subiecte interesante pentru publicul feminin, astazi vreau sa ma adresez si barbatilor, pentru ca si ei au nevoie de o ingrijire specifica. Oricat ar vrea sa para ,,masculi feroce” si sa se fereasca de creme, masti, tratamente, cateodata vin la noi si ne cer ajutorul. Ar fi mult mai simplu daca ne-ar asculta la timp, insa unde ar mai fi distractia (pentru noi fetele)?

      Insa toti barbatii adora parfumurile tari, cu personalitate si care le confera incredere. Si trebuie sa recunoastem ca si noua, femeilor, ne plac barbatii care isi aleg parfumurile in functie de stilul lor de viata si in functie de personalitatea lor. Iar parfumurile care se potrivesc cel mai bine majoritatii barbatilor sunt parfumurile STR8. Se gasesc intr-o varietate mare, sunt persistente (mirosul rezista zile bune pe haine, in special pe geci) si sunt potrivite oricarei personalitati.

     Dar asta nu e tot: STR8 a lansat o campanie geniala, prin care barbatii sunt incurajati sa isi scoata la iveala adevarata personalitate, fara stereotipuri, fara prejudecati, fara a mai cauta perfectiunea. #SprayYourTruth este sansa fiecarui barbat de a excela, de a iesi in evidenta prin adevarata latura a sa, nu prin ceea ce este impus de societate. 

STR8 #SprayYourTruth

      Pana la finalul lunii iunie, intrati pe www.sprayyourtruth.com/romania si incarcati fotografii insotite de mesaje reprezentative. Veti fi rasplatiti cu premii saptamanale si veti intra in cursa pentru marele premiu: un interviu cu castigatorul, moderat de un blogger cunoscut roman, dar si alte premii, cum ar fi: o action camera si produse STR8 Live True.

      Mai multe informatii gasiti si pe pagina de Facebook STR8myway Romania.

STR8 #SprayYourTruth (1)

      STR8 este despre barbatii dinamici, mereu activi si despre lumea complexa in care acestia devin cele mai bune versiuni ale lor.

STR8 #SprayYourTruth (11)

Please follow and like us:

Andreea BeautyInfusion

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.