Ce ai spune dacă ţi-aş oferi şansa de a te lansa în muzică?

      Un sistem de boxe… Hmm… Pun pariu că în momentul în care auzi aceste cuvinte, te gândeşti ,,cine ar mai cumpăra în ziua de azi un sistem de boxe? Doar avem televizoare performante, laptopuri cu boxe high-end şi lista poate continua. Şi parcă nici petrecerile nu mai sunt ce au fost, cu muzica dată la maxim şi cu sisteme audio imense, care fie erau împrumutate, fie cumpărate în rate. Petrecerile anilor 2000 vă aduc aminte de ceva?

       Însă, ce ar fi dacă ţi-aş spune că ai nevoie de un sistem audio performant şi că nu este deloc aşa cum ţi-l aminteai? Şi pe deasupra, nici nu mai costa cam cât jumătate de garsonieră. Da, tu care mă citeşti acum, s-ar putea să ai nevoie de sistemul de boxe S2000Pro de la Edifier. Nu mă crezi? Citeşte până la final şi o să te convingi.

      Dacă eşti tânăr sau dacă ai un suflet tânăr şi îţi place să asculţi muzică (nu contează genul)  sau dacă ţi-ai dorit la un moment dat să îţi faci vocea auzită, cu siguranţă ai observat de-a lungul timpului că nu mereu ai avut parte de sunetul mult visat. Îţi place să se audă bass-ul, însă nu ai găsit până acum metoda perfectă pentru a savura fiecare notă muzicală din piesele tale preferate. Şi sunt sigură că ai vrea tare mult să reasculţi piesele preferate din trecut, însă la o calitate superioară. Sau poate chiar ai vrea să te lansezi în domeniul muzical, însă ai prefera să îţi înregistrezi şi mixezi singur piesele.

       Da, ştiu… Şi eu tânjeam după acordurile latino şi în special după melodiile lui Julio Iglesias, însă casetofonul pe care îl aveam în urmă cu aproape 20 de ani, nu reda deloc adevărata muzică. Cu toate că aveam doar 8 ani când mi-am dat seama de pasiunea mea pentru muzica de calitate, asta nu înseamnă că nu îmi dădeam seama cum ar trebui să se audă o melodie, mai ales dacă o auzeam clar la un restaurant spre exemplu, iar apoi făceam comparaţia. Aşa că da, înţeleg că şi tu îţi doreşti sunetul care să îţi crească adrenalina şi să îţi facă ,,pielea de găină”.

       Ştiu şi că ţi-ai dorit la un moment dat să îţi lansezi propriile piese. Şi eu mai am câteva agende pe care mi-am notat nişte versuri, însă au rămas doar la stadiul de schiţe. Însă, tu ar trebui să ai mai mult curaj. Ştii că majoritatea hit-urilor marilor artişti nu au fost văzute ca melodii de succes în primă fază? Aşa că niciodată nu ştii ce se poate întâmpla şi poţi lansa chiar tu următorul ,,greatest hit”.

       Şi dacă deja ai versurile potrivite, cu atât mai bine. Cu tehnologia oferită de sistemul audio S2000Pro, deja ai un mare avantaj, pentru că îţi poţi înregistra şi mixa piesele în confortul casei. Nu ai nevoie de un studio de înregistrări, aşa că tot ce îţi rămâne de făcut este să dai frău liber imaginaţiei şi să te gândeşti cum ai vrea să sune prima ta melodie, care are toate şansele să ajungă un succes.

       Iar dacă nu mă crezi, hai să îţi prezint sistemul audio, care este definit nu doar de performanţă, dar şi de eleganţă. Ştiu că încă nu eşti convins şi că te gândeşti că nu ar putea fi performant, însă puterea difuzoarelor  sistemului S2000Pro este de 130 watt, iar bass-ul de 5.5” cu diafragma din aluminiu şi planarul magnetic oferă o experienţă acustică excelentă.

        Nu trebuie să îţi faci griji nici în privinţa conexiunilor, pentru că boxele oferă următoarele intrări: optic, coaxial, aux, balance și Bluetooth. Şi pentru că îţi doreşti o experienţă audio completă, ai la dispoziţie următoarele presetări (EQ): vocal, monitor, clasic și dinamic. Iar în privinţa semnalului, trebuie să ştii că sistemul are integrate DAC (digital-to-analogue conversion) şi ADC (analogue-to-digital conversion).

       Sună bine, nu-i aşa? Să vezi cât de bine sună în realitate melodiile tale preferate sau viitoarele tale melodii, pe care sper să le ascult vara viitoare, pe plajă. Îmi promiţi că o să valorifici la maxim potenţialul sistemului şi că o să îmi bucuri auzul cu muzica ta?

       Ştiu că îţi doreşti mai multe detalii tehnice, însă hai să vorbim puţin şi despre design. Ştiu că eşti nostalgic şi că îţi aminteşti de boxele masive, cu finisaj din lemn, pe care ori le-ai avut, ori le vedeai la prietenii sau colegii tăi. Ei bine, sistemul de boxe S2000 Pro, îmbină modernul cu vintage-ul, rezultând un aspect luxos, care ştiu sigur că îţi place.

       Sunt sigură că îţi doreşti şi control rapid şi uşor al sistemului, de aceea telecomanda wireless îţi permite să controlezi volumul, să îţi alegi presetările (EQ) şi alte operaţiuni de care ai nevoie. În plus, este ergonomică şi arată extrem de bine.

       Şi dacă vorbim despre control, să ştii că sistemul este dotat şi cu un indicator de status, iar astfel poţi vedea foarte uşor modul pe care sunt comutate boxele. Doar selectezi câte o culoare pentru fiecare mod, iar când nu eşti sigur, priveşti culoarea beculeţului.

       Ar mai fi multe de spus despre acest sistem de boxe, ce poate fi definit într-un singur cuvânt: calitate. Însă, te las pe tine să îmi spui orice neclaritate ai, pentru că sunt aici să te ajut să iei cea mai bună decizie. Şi să cumperi sistemul de boxe ce îţi va garanta jumătate din succes.

       Ce spui, te aud la vară la radio? Tare mi-ar plăcea să privesc marea şi să îţi ascult piesele.

       Articol participant la SuperBlog 2017

Andreea BeautyInfusion

16 Comments

  1. De oboicei sotul meu se ocupa de achizitiile de genul asta, nu intentionez sa ma lansez in muzica dar sunt perfecte pentru petrecerile in familie

  2. Cat de interesant aceste articol, mi -a placut foarte mult. Sotul meu o sa fie cel mai fericit cand o sa i aduca acasa n sistem asa :D. Felicitari!

  3. Am cochetat si eu cu muzica acum multi ani, dar un sistem nou de boxe este oricand bine venit. Nu stii niciodata cand ai nevoie la o petrecere. :)))

  4. Ar fi bine ca un sistem de genul sa ma ajute sa ma lansez. Problema este ca vocea nu este asa cum trebuie si mai am de lucrat la capitolul asta 🙂

  5. E fain să ai un sistem de-ăsta în casă, nu știi când ai nevoie. Îmi amintesc de petrecerile pe care le făceam pe la prieteni acasă, acum nimeni nu mai are timp să le organizeze și să mai și strângă după :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.