Când hainele strigă #WeAreTheAnswear

      Abia răsărise soarele și în loc să mai trag de timp ca de obicei, m-am dat jos din pat imediat. Era o zi importantă și timpul era limitat, așa că voiam să iasă totul perfect. Mi-am făcut rutina de dimineață, am pregătit micul dejun, nu am verificat rețelele de socializare și nici emailurile, m-am aranjat din timp și am plecat cu un sfert de oră mai devreme decât ar fi trebuit. Hmm… Cred că am timp și de un cappuccino cu puțin caramel, doar merge un răsfăț, nu?

      Hei, stai puțin! Asta se întâmplă doar în visele mele frumoase. În rest, diminețile mele sunt un coșmar. Oricât aș încerca, nu pot să mă mai trezesc la timp. Telefonul meu a început să aibă alergie la snooze, într-o dimineață era sub pat, cred că se bagase singur acolo, de frică, iar eu mă gândesc cu nostalgie la anii de liceu când mă trezeam la fără un sfert ca o floricică.

      Norocul meu este că nu mă trezesc în fiecare zi dimineața, însă și când o fac, cred că știe tot orașul. Mă trezesc cu minim douăzeci de minute întârziere, nu mă dau jos din pat până nu verific rețelele de socializare și emailurile, iar apoi începe haosul. Îmi prepar micul dejun, îar apoi fug în baie unde bineînțeles că scap câte ceva (noroc că am doar ambalaje din plastic), când mă machiez trebuie ori să îmi dau ceva în ochi și să îi irit, ori să îmi dau cu prea mult blush, iar la îmbrăcat… Scot cam un sfert de șifonier pentru a ajunge la o anumită bluză. Ghiciți cine le așează la loc când se întoarce acasă.

       Numai că, o dimineață a fost diferită: în timp ce îmi savuram cappuccino-ul, m-am oprit fix deasupra covorașului meu din blăniță albă artificială și… Nu știu cum am reușit, dar am vărsat jumătate de cană exact pe blăniță. Am fost atentă la altceva, cana era prea plină și m-am dezechilibrat un pic. Super…

       Nu ar fi fost mare tragedie, însă era blănița pe care o foloseam și la realizarea unor poze pentru blog (știți că se văd așa frumos unele produse pe blăniță albă) și aveam nevoie de el a doua zi  dimineață pentru niște poze (știți cum e cu lumina naturală). Nu aveam timp să îl duc la curățătorie și să fie gata în aceeași zi, așa că aproape mă resemnasem că va trebui să folosesc un alt fundal.

        Însă, a doua zi dimineață, m-am dus la șifonier să caut un sacou și când dădeam umerașele la o parte, am văzut ,,mina de aur”, soluția problemelor mele. Aproape că auzeam harpele îngerașilor cântând, clopotele bătând, păsărelele ciripind… ați înțeles ideea. Am găsit un fel de jachetă-cojoc, pe care nu o mai purtasem de aproape doi ani, care pe interior avea blăniță albă. Și atunci m-am gândit ,,de ce nu?” Produsele sunt mici, blănița e imaculată, o pot folosi cu succes pentru poze.

        Zis și făcut: am întins jacheta în locul în care am cea mai bună lumină, am plasat produsele și am început să fac poze. Nici mie nu mi-a venit să cred cât de bine au ieșit pozele. Cine ar fi crezut că o jachetă ar putea avea și alt rol decât acela de ,,haină”?

       Fericită că pozele au ieșit atât de bine și că am reușit să public articolul la timp, am început să mă pregătesc pentru a ieși din casă. Urma să mă duc la shopping, așa că nu m-am îmbrăcat prea gros. Mi-am luat o cămașă subțire, blugi, pantofi sport și o eșarfă imensă, dar subțire. Mă gândeam că oricum nu merg prea mult pe jos, iar în mașină nu bate vântul. Însă așa e când se schimbă vremea și nu mai știm cum se ne îmbrăcăm. Am parcurs cei 200 de metri până la mașină mai mult tremurând. Mi-am dat seama că trebuie să fac ceva urgent și mi-am adus aminte de un truc învățat de la o colegă de facultate și mi-am făcut o vestă din eșarfă.

        Cum am procedat? Am împăturit eșarfa în două, pe lungime, apoi am luat colțurile din partea de sus și le-am înnodat (am avut grijă să folosesc cât mai puțin material pentru nod) și apoi am desfăcut eșarfa și gata. Am văzut două găuri, cele prin care trebuia să bag mâinile și vesta mea era gata. Am îmbrăcat-o și chiar dacă era subțire, mi-a prins bine materialul în plus.

       Așadar, dacă sunteți (sau nu) mereu pe fugă, dacă nu aveți timp să vă organizați cum trebuie sau dacă vremea v-a păcălit, trebuie să știți că puteți găsi soluții. Iar ele sunt chiar la îndemâna noastră, în garderobă. Sunt sigură că și voi ați purtat o eșarfă pe post de elastic de păr, brățară sau chiar curea sau că v-ați retușat rujul în detaliile lucioase ale genții.

       Dacă și voi ați trecut prin situații în care v-a salvat un obiect vestimentar și în care ați testat limitele modei, vă invit să vă înscrieți în competiția challenge.answear.ro. Premiile? Super tentante: un Fiat 500, vouchere Answear și în plus, oricine se înscrie în competiție, va primi un premiu garantat de 100 lei pe answearclub.

       Mecanismul este simplu: încârcați în social media o fotografie sau un clip video cu felul vostru de a testa moda, iar le descriere adăugați hashtagul #WeAreTheAnswear. Pentru mai multe detalii, accesați site-ul campaniei.

       Aș vrea să știu cum testați voi moda și vă încurajez să vă înscrieți la concurs, pentru că premiile sunt tentante, iar competiția e foarte interesantă.

       Articol participant la SuperBlog 2017

Andreea BeautyInfusion

9 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.