Acnee, ochi umflat și un moment penibil

     Disclaimer: dacă nu ați avut niciodată probleme cu tenul, s-ar putea să nu rezonați cu următoarea tragi-comedie. Însă, pentru că niciodată nu știți cum se întoarce roata, s-ar putea ca la un moment dat să vă regăsiți în situația prezentată în continuare. Avantajul vostru? Veți ști cum să preveniți ,,problema existențială”. 

     Personaje: eu (protagonistă), un coș-monstru, ochiul meu drept umflat, colegii mei de facultate, câteva cadre didactice, medicul meu de familie, gama Gerovital Stop Acnee.

     Prolog: indiferent dacă sunteți fete sau băieți, adolescenți, tineri sau dacă mai aveți puțin și împliniți patru decade, cred că v-ați confruntat măcar o dată în viață cu un coș dureros, dacă nu cu chiar cu o frumusețe de acnee. Un coș care să va afecteze atât de mult, încât să vreți să vă luați la întrecere cu struții când vine vorba de băgat capul în pământ, un coș care să vă doară atât de tare încât să… Ok, ați prins ideea. Știți coșul acela care vă strică toate planurile, da? Și dacă nu știți, vă rog și pe voi să citiți, pentru că niciodată să nu spui niciodată. În continuare vă prezint o întâmplare ironică și dureroasă, din categoria ,,coșuri”. Iar la final o să vă spun și cum am scăpat de problemă, folosind ,,praf de zâne” (nu, nu vă zic ce am folosit, trebuie să citiți până la capăt).

       Actul 1

      Scena 1 (dormitorul meu)- într-o zi de marți, 13 (chiar nu sunt superstițioasă) pentru că fix mie mi se întâmpla diverse lucruri în zilele de 13.

     În sfârșit am reușit să mă trezesc după primele 3 alarme (aplauze, vă rog) și încerc să îmi deschid ochii. Stângul s-a deschis perfect, dreptul… a trebuit să dau ceva din gene și tot simțeam ceva ciudat. Puteam să jur că mi-a intrat cremă în ochi aseară, când eram semi-adormită și că o să se rezolve cu puțină apă. Așa că mă duc repede spre baie.

       Scena 2 (baia mea) – un minut mai târziu

      Dau drumul la apă rece, înmoi o dischetă demachiantă, ridic capul să mă uit în oglindă și… șoc și groază. Aveam ochiul drept umflat de parca m-a bătut un cangur azi noapte. Mă ciupesc de mână să fiu sigură că nu visez, inspir și expir mai ceva ca la cursurile Lamaze și încerc să nu devin o ,,drama queen”. După primele secunde de șoc, îmi dau seama că nu mă bătuse nimeni, ci un coș îmi aparuse pe lateralul nasului, chiar lângă ochi și se umflase peste noapte. Acum ce fac?

       Scena 3 (holul casei mele) – era 7 dimineața

     Am aplicat gheață, m-am machiat (noroc că nu era roșu sau vânăt) și încercam să dau de medicul de familie. Mi-a răspuns într-un final și după ce și-a revenit și ea din șoc (o sun pentru așa ceva la 7 dimineața) mi-a spus să vin la ora 2, să vadă dacă e chiar așa grav și ce se poate face. Să fiu sigură că mă primește, i-am trimis un selfie cu ochiul meu umflat. Sper să nu ajungă poza material de studiu pentru viitorii medici. Bun… numai că eu am astăzi o prezentare la facultate despre fauna din Australia, mai exact despre canguri. Și în prezentare am poze și clipuri haioase, cu canguri care încearcă să boxeze. Vedeți ironia? Canguri-box-ochi umflat.

       Actul 2

      Scena 1 (holul din fața sălii de conferințe a facultății) – puțin după ora 9 dimineața.

      Nu am avut curaj să intru, i-am văzut pe toți așezați colegii mei asezați, pe câteva cadre didactice cum pregăteau materialele, iar eu mă gândeam doar la ochiul meu umflat și la ironia situației. Aș fi putut să privesc partea bună: pot spune că tocmai m-am întors din Australia și povestesc din experiența mea personală. M-am apropiat de un cangur și…

       Scena 2 (același hol)

     Una dintre profesoare mi-a făcut semn să intru, pentru că totul este pregătit și sunt prima care va prezenta. Super…

     Am intrat timidă și am încercat să îmi feresc partea dreaptă a feței cât am putut. Totul a fost ok, numai că în momentul în care am pus un filmuleț haios cu niște canguri care încercau să boxeze (dar erau prea mici și nu știau ce fac), m-am întors cu fața la sală și cei din primele rânduri au început să își dea coate. După cum ați ghicit, a trebuit să precizez la final că nu m-a bătut vreun cangur. Da, cel mai penibil moment din viața mea.

      Actul 3

      Scena 1 (în drum spre medic)

    M-am uitat la telefon și am văzut un mesaj de la una dintre colege. Era o poza cu o cremă ultra-activă de la Gerovital din gama Stop Acnee. Am cautat repede pe internet și am aflat că este o cremă care conține acid salicilic, se aplică strict pe coșuri și promite să ,,îmblânzească monstruleții”, a se citi să trateze rapid și eficient coșurile.

      Scena 2 (sufrageria mea)

     La medic am primit confirmarea că totul este in regulă și să folosesc un produs specific care să ajute la retragerea coșului, eventual cu acid salicilic. Perfect, știam deja de crema ultra-activă Gerovital Stop Acnee. Așa că am căutat mai multe despre ea și despre gama fabricată cu ingrediente de ultimă generație și am hotărât să îmi achiziționez încă două produse din gamă, pentru a avea din nou o piele frumoasă.

    Mi-am comandat Crema ultra-activă (pentru a trata strict coșurile, în cazul în care va mai decide vreunul să își arate imensa dragoste față de porii mei), Gelul Spumant Purifiant și Benzile de curățare pentru puncte negre.

     Epilog: și astfel, după câteva zile, cu ajutorul gamei Gerovital Stop Acnee, am reușit să fiu din nou gata de selfie. De data aceasta, gata de un selfie reușit, nu demn de filmele cu box.

    Așadar, dacă și voi vă confruntați cu acneea, vă recomand Gerovital Stop Acnee, gamă care cuprinde produse împărțite în trei etape de tratament: curățare/purificare, acțiune/tratare și mascare/camuflare.

       Vouă ce evenimente importante v-au ruinat coșurile?

       Articol participant la SuperBlog 2017

Please follow and like us:

Andreea BeautyInfusion

13 Comments

  1. Foarte frumos scris articolul și haios. Cred că toți am trecut la un moment dat prin “drama coșului”, ca să-i zic așa… 🙂 Să vezi ce frumos e să-ți apară unul exact înaintea marii întâlniri cu tipul după care suspinai de mult timp… Eu zic că se poate și mai rău decât ai pățit tu, deși nici la tine nu cred că a fost floare la ureche. :))

  2. Pe cat de simpatică pe atat de nasoală problema cu coșul urâtel si prezentarea 🙂 ma bucur sa aud ca aceasta gama de la Gerovital este atat de eficienta 🙂 o sa o incerc zi eu sau ma gandesc sa o recomand celor cu probleme 😉 Stai departe de cangurii bătausi dată viitoare! :)) – ai fost scumpa rau! Puup!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.